طرز تهیه کالزونه بادمجان؛غذایی خوشمزه و متفاوت

به گزارش مجله سرگرمی، کالزونه یک نوع پیتزای ایتالیایی پر طرفدار است که با ترکیب خمیر پیتزا، سس گوجه فرنگی، انواع پنیر و همچنین مواد اضافی مانند سبزیجات و گوشت تهیه می‌شود. در این دستور پخت، بادمجان و فرانکفورتر به عنوان مواد اصلی انتخاب شده‌اند تا طعمی کاملاً متفاوت و جذاب به این پیتزای خوشمزه ببخشند.

طرز تهیه کالزونه بادمجان؛غذایی خوشمزه و متفاوت

منظور از کالزونه در حقیقت پیتزایی است که مواد را روی نصفی از خمیر می ریزند و نصف دیگر خمیر روی مواد قرار گرفته و دورتادور آن بسته می شود. داخل این پیتزای به اصطلاح در بسته را می توانید از هر موادی که مایل هستید، پر کنید. اما موادی که ما برای طرز تهیه کالزونه در نظر داریم، بادمجان و فرانکفورتر و مقداری پنیر موزارلا و ریکوتا است. 

مواد لازم برای تهیه کالزونه بادمجان و فرانکفورتر

  • فرانکفورتر 200 گرم
  • خمیر پیتزا یک عدد
  • پیاز (خرد شده) نصف پیمانه
  • سیر (رنده شده) دو حبه
  • سس گوجه فرنگی یک پیمانه
  • بادمجان بدون پوست (خرد شده) یک پیمانه
  • ریحان (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
  • پنیر ریکوتا نصف پیمانه
  • پنیر موزارلای رنده شده نصف پیمانه
  • پنیر پارمسان رنده شده خرید آنلاین نصف پیمانه
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه کالزونه بادمجان

فر را از قبل روشن کنید تا آماده و گرم شود. یک تابه بردارید و آن را با مقدار کمی روغن چرب کنید.

سیر و پیاز را اضافه کرده و با روغن تفت دهید. بادمجان و فرانکفورتر را خرد کنید و به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید تا طلایی رنگ شود.

سس گوجه فرنگی، کمی نمک، فلفل و ریحان خرد شده را هم به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به وسیله وردنه باز کنید.

کمی آرد روی خمیر بپاشید تا به دست تان نچسبد. کف ظرف مناسب فر را با مقداری روغن چرب کنید و یکی از ورقه های خمیر را سطح آن پهن کنید.

مایه بادمجان و فرانکفورتر را روی سطح خمیر پخش کنید. مخلوط پنیر ها را سطح مواد بریزید. سپس لایه دیگر خمیر را روی آن قرار دهید.

در نهایت اطراف دو خمیر را کاملا به هم وصل کنید. ظرف را تا زمانی که سطح خمیر طلایی رنگ شود داخل فر قرار دهید.

10 نکته تکمیلی در مورد خواص مواد اولیه:

  1. فرانکفورتر: منبع خوبی از پروتئین، ویتامین B12 و آهن. همچنین حاوی چربی اشباع بالا است.
  2. خمیر پیتزا: منبع کربوهیدرات و فیبر. انتخاب خمیر سالم و تازه بسیار مهم است.
  3. پیاز: منبع خوبی از ویتامین C، فیبر و ترکیبات ضدالتهابی. کاهش دهنده کلسترول خون.
  4. سیر: دارای خواص ضدباکتریایی، ضدویروسی و ضدقارچی. همچنین کاهش دهنده فشار خون.
  5. سس گوجه فرنگی: منبع غنی از ویتامین A و C. حاوی لیکوپن، یک آنتی‌اکسیدان قوی.
  6. بادمجان: منبع خوبی از ویتامین K، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها. کمک به کنترل قند خون.
  7. ریحان: دارای خواص ضدالتهابی، ضداسپاسم و ضدمیکروبی. بهبود گوارش.
  8. پنیر ریکوتا: منبع پروتئین و کلسیم. همچنین حاوی ویتامین A و B.
  9. پنیر موزارلا: غنی از کلسیم و پروتئین. کمک به حفظ سلامت استخوان‌ها.
  10. پنیر پارمسان: منبع غنی از پروتئین و ویتامین A. دارای طعم و اُمامی قوی.

سخن پایانی

این دستور پخت کالزونه بادمجان و فرانکفورتر، ترکیبی منحصر به فرد و بی‌نظیر از طعم‌ها و بافت‌های متنوع است. با استفاده از مواد مغذی و سالم، شما می‌توانید یک غذای لذیذ و پرخاصیت را برای خود و عزیزان‌تان تهیه کنید. لذت بردن از این پیتزای پر طرفدار، با هر گاز گرفتن آن، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی خواهد بود.

مهسان بلاگ: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان

انتشار: 29 فروردین 1403 بروزرسانی: 29 فروردین 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 109942

به "طرز تهیه کالزونه بادمجان؛غذایی خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کالزونه بادمجان؛غذایی خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید